La medicina osteopàtica és una medicina:

  • de prevenció
  • que tracta els estats crònics
  • i que tracta els estats àlgics (dolorosos)

És una medicina per a tots els trastorns funcionals, no infecciosos i no tumorals.

La medicina osteopàtica interessa l’ésser humà des de l’estat fetal fins la “4a edat”.

Però també és adient per a les dones embarassades, les persones discapacitades, els esportistes, etc.

No és millor intentar curar-se que no pas, en alguns casos,
prendre un tractament a llarg termini, l’únic objectiu del qual serà alleujar?
La medicina osteopàtica és una medicina de primera intenció, és a dir, que el pacient no té la necessitat d’anar prèviament a un metge. Si cal, un seguit de proves diferencials, segons l’anamnesi, ens permetrà definir si tenim competències per tractar el pacient quan es presenta a la consulta d’osteopatia o si ha de ser derivat immediatament a un especialista.

L’enfocament terapèutic del metge i de l’osteòpata exclusiu és el mateix. Es porten a terme un interrogatori clínic, un examen amb palpació i un tractament.

En medicina al·lopàtica (estàndard), la palpació és menys profunda i el tractament sovint és una prescripció de medicaments que us alleujaran.

En el cas d’un bloqueig articular, de migranyes cròniques, de refluxos gàstrics crònics, i tants altres trastorns, la medicina al·lopàtica sovint és relativament important. Aleshores, per què no provar l’osteopatia?

L’enfocament diagnòstic és el mateix; el tractament no ho és. En efecte, l’osteòpata tractarà la funció que està pertorbada. Personalment, no empraria un antiàcid per combatre els refluxos gàstrics, ni un antiinflamatori per combatre un bloqueig articular, provaria d’entendre per què en patiu i des de quan. Us agradaria provar l’osteopatia combinada amb els consells higienistes?

Amb medicaments tant químics com naturals, per cert. La dependència a un component no és senyal de salut perquè aquest només amaga els símptomes, però no us cura. I és que cal tenir en compte que l’absència de símptoma no significa forçosament estar sa, sobretot quan som dependents d’una substància, natural o química.

Quan cal consultar?

És clar: quan es desperten tots tipus de simptomatologies corporals, viscerals o fins i tot psíquiques.

Però també podeu consultar de manera preventiva i descobrir una altra manera de concebre la fisiologia del vostre cos i el seu principi d’autocuració. Si voleu, podem acordar un nombre de sessions anuals. Això depèn de les vostres expectatives.

No dubteu a contactar amb mi mitjançant la pàgina web (a “feu les vostres preguntes”) o per telèfon.

Demanar cita al consultori

Només cal trucar per telèfon i acordarem una cita el més aviat possible. Si estic fent una sessió, us prego que deixeu un missatge i us trucaré el més aviat possible.

(No us oblideu de deixar clarament el vostre nom i el vostre número de telèfon durant la gravació del missatge de veu).

Contact

+ 376 726 790

+376 397 790

Contacteu amb nosaltresclear