Estudis paral·lels

ros-1
ros-2
El meu estat de salut personal m’ha portat a consultar diversos professionals de la salut, metges, al·lergòlegs, osteòpates, però cap no va aconseguir ni tan sols millorar el meu estat… Cap, excepte un: el Sr. Didier Lehougre, osteòpata D.O, que més tard va ser el meu mestre i em va tractar quan només feia tercer curs d’osteopatia. Arran d’aquesta trobada, vaig aprendre molt al seu costat a la seva consulta. Tanmateix, després d’uns mesos, alguns dolors tornaren (després de sis mesos), fins a tornar cada cop més freqüentment (al cap de 2-3 setmanes). Aleshores em va parlar de nutrició, tema que vaig descobrir posteriorment.

Així és com vaig començar una llarga cerca solitària perquè cap d’ells no sabia aportar-me veritables respostes a llarg termini. Amb el pas dels mesos, vaig començar a estudiar en profunditat una medicina que no coneixia abans de l’any 2012 i que tanmateix ha demostrat àmpliament la seva vàlua: l’higienisme.

L’higienisme és l’art d’alimentar-se i cuidar-se en harmonia amb les lleis de la natura i amb un bon coneixement dels aliments específics per a l’espècie humana. Aquesta concepció és revolucionària, en el bon sentit de la paraula, perquè es troba als antípodes dels tipus de pensament habituals, que han generat la diversitat extraordinària dels sistemes mèdics. L’Higienisme, en canvi, ens ensenya la vanitat de la recerca o de l’ús de remeis o de tot tipus de teràpies.

L’higienisme ens permet comprendre que tot es regeix per lleis naturals. D’aquí la importància de conèixer les lleis de la vida i, en concret, les que regeixen l’espècie humana en particular.

En la meravellosa organització de la vida interna cel·lular, no hi ha lloc per a la casualitat. El nostre organisme, i ell sol, posseeix la prerrogativa de fer-nos sortir del desordre (malaltia) gràcies al seu poder d’autocuració si es suprimeix la causa del desequilibri.

Existeix un lligam de continuïtat i evolució entre els diferents estats patològics: aguts, crònics i de degenerescència. Contràriament a la medicina oficial que tracta els símptomes, l’Higienisme ens diu:

Suprimiu la causa

i l’efecte desapareixerà.

L’higienisme és, per tant, un ensenyament vinculat directament amb la Vida, mitjançant l’observació de les seves Lleis. És el bagatge cultural més valuós que un home sa d’esperit pugui imaginar, perquè permet viure amb llibertat i autonomia, de la infantesa al vespre de la vida. En una paraula, és un veritable art de viure.

L’Higienisme ensenya els principis de base per a tothom, però cadascú ha de dosificar cada factor de salut segons el seu poder d’assimilació per a esdevenir l’artesà de la seva salut.

 

Per saber-ne més: Descarregueu gratuïtament “La petita guia de descoberta de l’higienisme” en pdf a la pàgina de benvinguda del web: hygienisme.org

Suprimiu la causa

i l’efecte desapareixerà.